mindenkilapja.hu
Bejelentkezés

Tudja, hogy az asztali lámpa mennyi felhasználási móddal rendelkezik?

 Az asztali lámpa minden otthon szerves részét képezi, és nélküle aligha lennének elképzelhetőek egyes otthoni tevékenységeink. A szaküzletek rendkívül széles választékát látva azonban sokan nehezen igazodunk el, és nem tudjuk, melyik típus is lenne ideális. Vannak azonban olyan sajátosságaik ezeknek a lámpáknak, melyek alkalmassá teszik szinte mindegyiket bizonyos tevékenységekre. Lássuk milyen sokoldalúan használható a legtöbb asztali lámpa az elter.hu szakemberei szerint!

 

Tudja, hogy az asztali lámpa mennyi felhasználási móddal rendelkezik?

Tanulás mellé nélkülözhetetlen!

 

Ha iskoláskorú gyermek van a családban, akkor az íróasztalra helyezhető lámpa nélkülözhetetlennek bizonyul. Az állítható karos megoldásnak köszönhetően a csemete oda irányíthatja az asztali lámpa fényét, ahová számára kényelmes. Sokan nem szeretik, ha közvetlenül a füzetet, könyvet éri a megvilágítás, és inkább kissé tompa fényt kedvelnek. A megfelelő darab választásával ez minden gond nélkül megoldható. Sokféle színes, fiatalos, kifejezetten a gyermekek igényeinek megfelelő fajta elérhető a kínálatban, akár az online rendelés kényelmét kihasználva.

 

Asztali lámpa a nappaliban? Miért ne?

 

A nappaliban elhelyezett komód vagy falhoz állított fiókos szekrény teteje kiválóan feldobható egy mutatós asztali lámpa segítségével. Érdemes szabadon engedni a fantáziánkat, hiszen egy igényes, különleges talppal rendelkező világítóeszközzel azonnal stílust teremthetünk a helyiségben. Fontos azonban, hogy a választott asztali lámpa harmonizáljon a helyiség berendezési stílusával, ugyanis ellenkező esetben komoly stílusbeli bakit követhetünk el. Jó hír, hogy a minden korábbinál szélesebb kínálatban mindenki megtalálhatja az ízlésének és pénztárcájának egyaránt megfelelő darabot.

 

Hálószobai kiegészítő akár olvasáshoz is

 

Az éjjeliszekrények elmaradhatatlan részét képezi az asztali lámpa. A talpon álló, mutatós burával rendelkező változat a legjobb döntés ide, ez ugyanis sok esetben olvasáshoz is ideálisnak bizonyul. Ha mégsem adna elegendő fényt, akkor beszerezhetünk speciális, csíptetős lámpákat, vagy olyan megoldással rendelkezőket, melyek igény szerint mozgatható karral rendelkeznek, és így a könyvre irányítható azok fénye. Az internet és a sokszor fogyaszthatatlan televíziós tartalmak világában mind többen visszatérnek az olvasáshoz. Mi más lenne ehhez ideálisabb időpont, mint a lefekvés ideje, amikor végre a ház és a világ is kicsit lecsendesedik?

 

A dolgozószoba stílusos kiegészítője

 

Az otthoni munkavégzés mind elterjedtebb. Ahhoz azonban, hogy a munkára szánt időben tökéletesen koncentrálni tudjunk, nagyon fontos a megfelelő környezet biztosítása. Nem csak a kisiskolások asztalára szükséges az asztali lámpa, hanem bizony a dolgozószoba esetében is nélkülözhetetlen az. Felnőttként természetesen egész más elvárásaink vannak az eszköz megjelenésével kapcsolatban. Az úgynevezett banki lámpák még mindig töretlen népszerűségnek örvendenek, de az egészen modern, fémes hatást keltő darabok, vagy az elegáns fekete búra kombinációja is remek választásnak bizonyulnak.

 

A karácsonyhoz közeledve érdemes elgondolkodni azon, melyik szerettünk örülne egy igényes lakásdekorációs eszköznek. A lámpák szerepe napjainkban ugyanis nem merül ki a funkcionalitásban, hanem legtöbben igyekszünk úgy választani, hogy az otthon berendezése érdekében is tehessünk a kiszemelt világítóeszközzel. Az asztali lámpa akár karácsonyi ajándékba is remek választás lehet, melyről ráadásul az év bármely napján a karácsonyi ünnepek meleg hangulata jut majd a megajándékozott eszébe.

 

Keresés
a mindenkilapjás weblapok között
 
Kövess minket
és mondd el mindenkinek
 
A mindenkilapja ajánlja
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
A Hankook gumigyár története 1941-re nyúlik vissza, amikor is dél koreában megalakul Chosun néven. Rövid időn belül a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártójává nőtte ki magát.
 
Prémium nyári gumik nem csak BMW-seknek
Prémium nyári gumik nem csak BMW-seknek
BMW autót vezetni igazi élvezet. Aki BMW-s, az tudja miért, aki nem, az pedig csak irigykedve nézi azokat a szerencséseket, akik vezethetik ezt a prémium autócsodát.
 
Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?
Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?
Akik jártasak a konyhában, biztosan belebotlottak már abba a gondba, hogy hiába vásárolnak minőségi konyhakéseket, nem tudják normális helyen tartani őket.
 
	Miből is áll egy vérbeli Gamer PC?
Miből is áll egy vérbeli Gamer PC?
Játszani szeretnél? Akkor bizony nem elég az integrált videókártya, a Celeron processzor és a kevés memória.
 
Melyik számlázó programot válasszam?
Melyik számlázó programot válasszam?
számlatömbökbe való körmölgetés helyett egyre több vállalkozó dönt úgy, hogy számlázó programot kezd el használni.
 
Xbox One X vagy PlayStation 4 Pro? Melyiket válasszam?
Xbox One X vagy PlayStation 4 Pro? Melyiket válasszam?
A címben felvetett kérdésre a PC gamerek persze rögtön rávágják, hogy egyiket se, inkább játsz PC-n.
 
A következő angol gyakorlófeladatokkal könnyebb tanulni a nyelvet
A következő angol gyakorlófeladatokkal könnyebb tanulni a nyelvet
Ha sorra vennénk a nyelvtanulás szempontjából leginkább hasznos nyelveket, akkor az angol minden valószínűség szerint vezetné a listát.
 
A dugattyús kompresszor otthonra is jó választás
A dugattyús kompresszor otthonra is jó választás
A dugattyús kompresszor használata ma sem elterjedt az otthoni barkácsfeladatok során, azonban egyre többen felfedezik az ilyen jellegű gépekben rejlő lehetőségeket.
 
Lepje meg karácsonyra a cégét egy Fiattal
Lepje meg karácsonyra a cégét egy Fiattal
Számtalan cég érdemelné meg, hogy meglepje végre magát egy új Fiat haszongépjárművel. Az év vége felé pedig sorra jelennek meg az akciók is.
 
Az adósságrendezés felér egy karácsonyi ajándékkal
Az adósságrendezés felér egy karácsonyi ajándékkal
Az adósságrendező hitelek ilyenkor a szeretet ünnepe előtt talán még nagyobb teret kapnak, hiszen mindenki szeretné békében és nyugalomban tölteni a karácsonyát.
 
Tippek az adventi őrület enyhítésére
Tippek az adventi őrület enyhítésére
Rendhagyó adventi kalendárral készültünk - végigkövetjük, hogyan őrizheted meg testi egészséged, lelki egyensúlyod az év talán legstresszesebb időszakában. Vedd idén könnyebben a karácsonnyal járó akadályokat!
 
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Akkor érezhetjük igazán jól magunkat, ha békében vagyunk saját magunkkal, és persze környezetünkkel is.
 
 
Fedezd fel a mindenkilapját
a mindenkilapja.hu szolgáltatásai
Weblap építése
Weblap építése
Építsd fel saját weblapod! Nem kell hozzá értened, a mindenkilapja.hu már mindent előkészített.
 
Blog vezetése
Blog vezetése
Vezess blogot, írj saját internetes naplót. Jegyezd fel életed legfontosabb eseményeit.
Fórum írása
Fórum írása
Kezdj el még ma fórumozni, vitázni kedvenc témáidban. Regisztrálj és elindíthatod saját fórumod!
Galéria megosztása
Galéria megosztása
Oszd meg kedvenc képeidet. Töltsd fel, nevezd el, és hagyd hogy kommentezzenek.
 
 
 
BidVertiser Segítség Kapcsolat Felhasználási feltételek Médiaajánlat