mindenkilapja.hu
Bejelentkezés

Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?

Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?

Akik jártasak a konyhában, biztosan belebotlottak már abba a gondba, hogy hiába vásárolnak minőségi konyhakéseket, nem tudják normális helyen tartani őket. A fő probléma velük az, hogy a hosszú nyelük miatt nehéz őket úgy tárolni, hogy mindig kéznél is legyenek, mégse legyen balesetveszélyes és úgy legyenek egymás mellett, hogy ne sérüljön az egyik a másik kés élétől.

Ha egy fiókba dobjuk be őket, szinte biztos, hogy egy hirtelen mozdulatnak köszönhetően bele fogunk nyúlni az élébe, mikor nyúlunk valamelyik késért, arról nem is beszélve, hogy ahogy folyamatosan csúszkálnak a fiókba, az élük is folyamatosan megy tönkre.

Ezek a kések pedig csak akkor működnek jól és segítik a konyhai munkát, ha folyamatosan karban vannak tartva. Ez pedig nem csak a rendszeres tisztítás és az élezés jelenti, hanem az is, hogy megfelelően vannak tárolva.

Hogyan is érdemes tárolni a konyhakéseket?

A kések tárolására mindenképpen az a jó, ha egy olyan tárolót használunk, amelyben állítva tudjuk elhelyezni a késeket. Ebbe egyszerre 6-13 kés is belefér, a méretétől függően, így sok helyet is megtakaríthatunk egy ilyen tárolóval.

Nem csak ezért hasznos, hanem mert könnyedén nyúlhatunk a késért, mindig kéznél lesznek a konyhapulton, könnyen elérhető, mégis biztonságos helyen. Ezekbe a praktikus tárolókba akár még a húsvágó bárd, vagy a baromfi olló is elférhet, hiszen több méretű kés és konyhaeszköz számára van kialakítva az elrendezése.

Több helyen is tudunk ilyen fa tárolót találni, ám ha igazán egyedit szeretnénk vásárolni, akkor sem kell szomorkodnunk. Főleg ha ajándékba szánjuk, mondjuk egy szakács rokonunknak, vagy barátunknak, akkor kimondottan jól jöhet, ha valami igazán vicces kinézetű késtárolót választunk.

Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?

A választék hatalmas és sokunkat a legtöbb ilyen stílusú tároló egyből megmosolyogtat, így aki kapja, biztosan nagyon fog neki örülni. De saját konyhánkat is feldobhatjuk egy ilyen praktikus, mégis egyben vicces tárolóval, hiszen egy konyha sosem lehet unalmas, főleg ha egy Julius Cézár alakú késtároló díszeleg a konyhapultunkon.

Válassz LEGO-s vagy Star Wars-os késtárolót, hogy feldobd a főzést!

Ezenkívül azonban az interneten számos vicces alkotást találhatunk még. Esetleg szakács barátunk hatalmas Star Wars mániás? Neki is szuper egyedi késtárolót találhat az interneten, de mivel egyre népszerűbbek ezek a mókás tárolók, egyre több boltban is megvásárolhatjuk őket.

Szeretne egy Star Wars-os konyhakés tartót magának?

Létezik még színes LEGO-kból kiépített tároló, illetve olyan is, mely egy harcost ábrázol, aki pajzsot tart maga elé és természetesen itt a pajzsba kell beleállítgatnunk a konyhakéseinket.

Szeretne LEGO-s konyhakés tartót magának?

Ha valamelyik rokonunk például hatalmas darts őrült, akkor neki is kedveskedhetünk egy darts tábla alakú késtartóval, biztosan jót fog mulatni akkor, mikor kibontja az ajándékát.

Ezek a tárgyak garantáltan olyan ajándékok, melyek a sima hétköznapon is feldobják az embert, elég csak rájuk nézni, egy unalmas szürke hétköznapon is jót mosolyog az ember egy ilyen humoros eszköztárolón.

Emellett pedig jó is, ha olyan ajándékot keresünk, ami nem csak jól mutat és vicces, hanem hasznos is annak, aki kapni fogja. Van olyan fajtája is, mely extrán praktikus, hiszen nem csak késtároló, hanem van egy lenyitható oldala is, mely rögtön átalakul egy jól használható vágódeszkává.

A főzést biztosan fel fogja dobni egy ilyen konyhai késtartó. Ilyen és ehhez hasonló konyhai eszközöket találhatunk a gasztronagyker.hu weboldalon.

A nagy séfek legjobb barátja: A késtároló táska

Az igazi nagy konyhák éttermeiben rengeteg profi konyhakés található, ám sok esetben a séfek szeretik a saját késeiket használni. Ezek tárolására lehet igazán jó módszer, a késtartó táska, melyben biztonságosan tudjuk tárolni az összes konyhakésünket.

Magunkkal tudjuk vinni a munkahelyünkre, nem kell másokkal osztozkodnunk. A kiváló minőségű késtartó táskákban biztonságosan el lehet helyezni, tárolni és szállítani az igen éles vágóeszközöket.

Ezek a táskák megvásárolhatóak 4, 8, 12 és 17 darabos kés elhelyezésére alkalmas kivitelben is. Ezekben a táskákba sok esetben elférnek még a fenőacélok is, melyek a kések használatakor elengedhetetlenek.

Ezek a legtöbb esetben minőségi gyöngyvászonból készült táskák könnyedén összehajthatóak, így a kések tárolása egyáltalán nem foglal sok helyet. Biztonsági csattal ellátottak, így nem fognak kinyílni szállítás közben sem. A táska anyaga könnyen tisztítható és nagyon strapabíró!

Egy ilyen késtároló megvásárlása akár több mint 10 évre is biztosítani tudja késeink megfelelő tárolását. Sok esetben a táskák vállpánttal vannak ellátva, így nem kell kézben vinnünk, ez pedig nagyon megkönnyítheti a dolgunkat.

Egy ilyen késtároló táska a legnagyobb séfek legjobb barátja, hiszen praktikus, erős, mégis biztonságos és a minőségi késeket is óvja a külső hatásoktól, sérülésektől.

Keresés
a mindenkilapjás weblapok között
 
Kövess minket
és mondd el mindenkinek
 
A mindenkilapja ajánlja
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
A Hankook gumigyár története 1941-re nyúlik vissza, amikor is dél koreában megalakul Chosun néven. Rövid időn belül a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártójává nőtte ki magát.
 
Prémium nyári gumik nem csak BMW-seknek
Prémium nyári gumik nem csak BMW-seknek
BMW autót vezetni igazi élvezet. Aki BMW-s, az tudja miért, aki nem, az pedig csak irigykedve nézi azokat a szerencséseket, akik vezethetik ezt a prémium autócsodát.
 
Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?
Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?
Akik jártasak a konyhában, biztosan belebotlottak már abba a gondba, hogy hiába vásárolnak minőségi konyhakéseket, nem tudják normális helyen tartani őket.
 
	Miből is áll egy vérbeli Gamer PC?
Miből is áll egy vérbeli Gamer PC?
Játszani szeretnél? Akkor bizony nem elég az integrált videókártya, a Celeron processzor és a kevés memória.
 
Melyik számlázó programot válasszam?
Melyik számlázó programot válasszam?
számlatömbökbe való körmölgetés helyett egyre több vállalkozó dönt úgy, hogy számlázó programot kezd el használni.
 
Xbox One X vagy PlayStation 4 Pro? Melyiket válasszam?
Xbox One X vagy PlayStation 4 Pro? Melyiket válasszam?
A címben felvetett kérdésre a PC gamerek persze rögtön rávágják, hogy egyiket se, inkább játsz PC-n.
 
A következő angol gyakorlófeladatokkal könnyebb tanulni a nyelvet
A következő angol gyakorlófeladatokkal könnyebb tanulni a nyelvet
Ha sorra vennénk a nyelvtanulás szempontjából leginkább hasznos nyelveket, akkor az angol minden valószínűség szerint vezetné a listát.
 
A dugattyús kompresszor otthonra is jó választás
A dugattyús kompresszor otthonra is jó választás
A dugattyús kompresszor használata ma sem elterjedt az otthoni barkácsfeladatok során, azonban egyre többen felfedezik az ilyen jellegű gépekben rejlő lehetőségeket.
 
Lepje meg karácsonyra a cégét egy Fiattal
Lepje meg karácsonyra a cégét egy Fiattal
Számtalan cég érdemelné meg, hogy meglepje végre magát egy új Fiat haszongépjárművel. Az év vége felé pedig sorra jelennek meg az akciók is.
 
Az adósságrendezés felér egy karácsonyi ajándékkal
Az adósságrendezés felér egy karácsonyi ajándékkal
Az adósságrendező hitelek ilyenkor a szeretet ünnepe előtt talán még nagyobb teret kapnak, hiszen mindenki szeretné békében és nyugalomban tölteni a karácsonyát.
 
Tippek az adventi őrület enyhítésére
Tippek az adventi őrület enyhítésére
Rendhagyó adventi kalendárral készültünk - végigkövetjük, hogyan őrizheted meg testi egészséged, lelki egyensúlyod az év talán legstresszesebb időszakában. Vedd idén könnyebben a karácsonnyal járó akadályokat!
 
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Akkor érezhetjük igazán jól magunkat, ha békében vagyunk saját magunkkal, és persze környezetünkkel is.
 
 
Fedezd fel a mindenkilapját
a mindenkilapja.hu szolgáltatásai
Weblap építése
Weblap építése
Építsd fel saját weblapod! Nem kell hozzá értened, a mindenkilapja.hu már mindent előkészített.
 
Blog vezetése
Blog vezetése
Vezess blogot, írj saját internetes naplót. Jegyezd fel életed legfontosabb eseményeit.
Fórum írása
Fórum írása
Kezdj el még ma fórumozni, vitázni kedvenc témáidban. Regisztrálj és elindíthatod saját fórumod!
Galéria megosztása
Galéria megosztása
Oszd meg kedvenc képeidet. Töltsd fel, nevezd el, és hagyd hogy kommentezzenek.
 
 
 
BidVertiser Segítség Kapcsolat Felhasználási feltételek Médiaajánlat