mindenkilapja.hu
Bejelentkezés
Segítség, ha elakadtál
Itt kaphatsz választ kérdéseidre. Kattints a téged érdeklő témakörre.

Általános kérdések

Mi az a mindenkilapja.hu?

A mindenkilapja.hu egy folyamatosan bővülő és egyre népszerűbb tartalommegosztó portál, ahol minőségi tartalmakat publikálhatsz.

Fizetős a szolgáltatás?

A mindenkilapja szolgáltatásai teljesen ingyenesek, bárki Profil regisztrációt követően igénybe veheti!

Weblap, blog, fórum, galéria. Mik ezek?

Ez a négy szolgáltatás, amiket a mindenkilapja.hu portálon tudsz használni. Igen. Neked csak regisztrálnod kell és máris felépítheted saját weblapodat, blogolhatsz, fórumozhatsz és megoszthatod képeidet!

Mi az a Profil?

A Profil egy személyes felhasználói fiók, amivel nem csak az összes szolgáltatásunkat veheted igénybe, hanem aktívan résztvehetsz mások weblapján is, kommentezhetsz, kedvenceid közé vehetsz fel bármilyen tartalmat amivel találkozol.

Hogyan tudok regisztrálni?

Profil regisztrációhoz kattints a jobb oldali "Regisztrálok" gombra. Fontos: A regisztráció során olyan e-mail címet adj meg amit használsz, mert a Profilod aktiválásához szükséged lesz rá!

Hol tudok belépni?

Belépni a jobb felső sarokban a "Bejelentkezés" fül alatt tudsz. Add meg a regisztrációs e-mail címedet, vagy a Profilodhoz tartozó bármely weblapod aldomain címét (aldomain.mindenkilapja.hu), valamint gépeld be jelszavadat, majd kattints a "Belépek" gombra.

Jogsértő tartalmat találtam, kinek szóljak?

Mindenképpen jelezd nekünk. A legegyszerűbb módja, ha a jogsértő tartalommal rendelkező weblapon a felső menüben rákattintasz a "Kifogásolás" pontra. Természetesen a Kapcsolat menü alatt is jelezheted nekünk. Köszönjük!

Hibát találtam, megoszthatom veletek?

Természetesen, mindenképpen számítunk Rád. Ha hibát találsz jelezd nekünk a Kapcsolat menüpont alatt és igyekszünk minél előbb megoldást találni a problémára.

Adminisztrációs felület | Profil

Mire jó az adminisztrációs felület?

Az adminisztrációs felületen keresztül van lehetőséged változtatni minden megosztott tartalmadon. Itt tudod szerkeszteni/módosítani a Profilodat illetve a hozzá tartozó weblapjaidat, blogodat, fórumodat és galériáidat.

Regisztráltam és beléptem. Hogyan tovább?

Először is gratulálunk. Most már Te is publikálhatod saját tartalmaidat a weben keresztül. Első lépésként töltsd ki a profil adatlapodat, hogy még jobban személyre szabott szolgáltatásokat érhess el! Ha ezzel megvagy, hozz létre egy weblapot magadnak, amit a jobb felső sarokban található "Új weblap létrehozása" gombbal, vagy a "Profil" menüsorban a "Profil/Weblapjaim" pont alatt tehetsz meg.

Hogyan érem el a kedvenc tartalmaimat?

Ha be vagy jelentkezve a Profiloddal és egy felhasználó oldalán jársz, lehetőséged van arra hogy a megosztott tartalmakat kedvencnek jelöld, a tartalom típusától függetlenül. Az ilyen bejelöléseket elérheted az adminisztrációs felületeden a "Profil" menüsor "Profil/Kedvenceim" pont alatt.

Mi az a Postaláda?

A Postaláda egy egyszerű levelezési lehetőség a mindenkilapja.hu felhasználói között. Itt tudsz küldeni más Profillal rendelkező felhasználónak üzenetet és ide érkeznek be a Te szemlyés üzeneteid is, valamint itt tudod elolvasni az általunk küldött üzeneteket. A "Profil" menüsor "Postaláda" pont alatt éred el.

Hogyan tudom megváltoztatni a jelszavamat?

Belépés után az adminisztrációs felületen a "Profil" menüsor "Beállítások" pont alatt tudod megváltoztatni jelszavadat. Ha elfelejtetted, akkor a főoldalon a belépésnél kattints az Elfelejtetted a jelszavad? linkre és igényelj új jelszót.

Honnan tudom, hogy melyik weblapomat szerkesztem?

Miután beléptél az adminisztrációs felületre, a jobb felső sarokban a menü alatt találod a weblapkiválasztó gombot. Kattints rá hogy kiválaszd a szerkeszteni kívánt weblapot. Kiválasztás után a "Weblap" menüsor minden menüpontja, a kiválasztott weblapodra vonatkozik.

Nem szeretnék e-mail értesítéseket kapni. Mit tegyek?

Válaszd ki a "Profil" menüsorból a "Beállítások/E-mail értesítések" pontot. Itt felsorolva megtalálod az eseményeket, mindegyikhez külön megadhatod hogy kérsz e értesítést.

Több weblapom van, szeretném egy profil alá rendezni! Lehet?

Természetesen igen! Az adminisztrációs felületen lehetőséged van rá, hogy weblapjaid közül felkínálj egyet, vagy akár többet is egy másik profillal rendelkező felhasználónak, aki akár lehetsz Te magad is. Ezt a funkciót a "Profil" menüsor "Profil/Weblapjaim" pont alatt éred el. Itt láthatod azokat a weblapokat is, amelyeket más felhasználók kínáltak fel Neked!

Adminisztrációs felület | Weblap

Mi az a vezérlőpult?

A vezérlőpulton eléred a legfontosabb weblapod szerkesztésével kapcsolatos funkciót. Akkor jelenik meg, ha kiválasztottál egyet weblapjaid közül, amelyet szerkeszteni szeretnéd, de bármikor előhívhatod a "Weblap" menüsor első pontja alatt.

Hogyan tudok weblapot létrehozni?

A legegyszerűbb módja hogy weblapot hozz létre, ha az adminisztrációs felületen belépés után a kezdőlapon rákattintasz az "Új weblap" pontra. A varázsló segítségével hozz létre egy weblapot, az itt megadott adatokat és a kiválasztott sablont később bármikor módosíthatod.

Hol állíthatom be a weblapom címét?

A kiválasztott weblapod címét a "Weblap" menüsor "Weblap tulajdonságok/Adatok" pont alatt állíthatod be. Ezen kívül lehetőséged van arra is, hogy beállítsd weblapod kategóriáját illetve bizonyos kereső szavakat adj hozzá, amik által sokkal könyebben rádtalálnak majd.

Hogyan szabhatom egyedivé a weblapomat?

Ha nem szeretnél bajlódni a sok beállítással, lehetőséged van előre elkészített design sablonok közül választani a "Weblap" menüsor "Weblap tulajdonságok/Sablon" pont alatt. Ha még ennél is többet szeretnél kihozni weblapodból, szeretnéd ha saját egyedi ízlésed szerint jelenne meg, próbálkozz az egyedi sablonnal, ahol Te határozhatod meg a weblap teljes felépítését, hátterét, méreteit, nyomógombjának stílusát is. Ezeket szintén a "Weblap" menüsor "Weblap tulajdonságok/Sablon" pont alatt éred el.

Miért nem tudom beállítani a weblapom méretét, hátterét és menügombjait?

Ezeket a funkciókat csak akkor éred el, ha egyedi sablont választasz weblapodhoz. Ezt a "Weblap" menüsor "Weblap tulajdonságok/Sablon" pont alatt módosíthatod. Új weblap létrehozásánál a varázslóban csak design sablonok közül választhatsz, de később bármikor megváltoztathatod. Ha bármelyik egyedi sablont választod ki, akkor eléred az összes egyedi beállítási lehetőséget.

Hogyan tudok menüpontot létrehozni?

A menüpontjaidat, illetve tartalmi oldalaidat a "Weblap" menüsor "Oldaltérkép" pont alatt éred el. Itt van lehetőséged új menük, almenük, tartalmak létrehozására, módosítására, szerkesztésére.

Mi az a menüdoboz?

A menüdoboz a menüpontjaidat összefogó és csoportosító eszköz. Azért hasznos, mert ha nagyon sok menüpontod van, akkor azokat a menüdobozok segítségével tudod csoportosítani, hogy a látogatóid is könnyedén megtalálják a keresett tartalmakat. Amennyiben nem csak főmenöt szeretnél, hanem szeretnéd hogy valamelyik oldalsávon megjelenjen az egyik menüdobozod összes menüpontja, akkor egyszerűen hozz létre egy menüdoboz alkalmazást a "Weblap" menüsor "Alkalmazások" pont alatt, majd válaszd ki hozzá a kívánt menüdobozt. A menüdobozokat a "Weblap" menüsor "Oldaltérkép" pontja alatt éred el, itt tudsz újat létrehozni, vagy meglévőt törölni.

Mi az az almenü?

Az almenü hasonló funkciót lát el mint a menüdoboz, csupán egy szinttel még beljebb a menüd felépítésében. Ha több almenüben szeretnéd csoportosítani a menüpontjaidat, egyszerűen válassz ki egy menüdobozt, majd hozz létre benne egy almenüt és mozgásd át a kívánt menüpontjaidat. Fontos különbség a menüdoboz és az almenü között, hogy almenüt nem tudsz kiválasztani főmenüként, vagy az oldalsávon elhelyezett menüként!

Hogyan tudom szerkeszteni a menüpontjaim tartalmát?

Minden tartalmi elem (menüpont) tartalmát a "Weblap" menüsor "Oldaltérkép" pont alatt tudod szerkeszteni. Egyszerűen válaszd ki a szerkeszteni kívánt elemet, majd a jobb oldalon megjelenő kék színű "Tartalom szerkesztése" gomb megnyomásával eléred a kiválasztott elem összes beállítását és tartalmát. Minden tartalom szerkesztésénél felül megjelenik egy rövid navigáció, amivel bárhol is jársz, könnyedén visszatalálsz bármelyik szerkesztési pontra, akár közvetlenül az "Oldaltérképre" is.

Mik azok az alkamazások?

Az alkamazások olyan kiegészítő elemek, amikkel izgalmasabbá teheted weblapodat. Az alkalmazások alatt tudsz létrehozni szöveges dobozt, linkajánlót, diavetítőt, zenedobozt, menüdobozt, szavazást, üzenőfalat, órát, naptárat. A beállításokhoz itt találsz segítséget.

Hogyan tudok fájlokat feltölteni?

Ahhoz hogy fájlokat tölts fel, válaszd ki az egyik weblapodat. Ezután a "Weblap" menüsor "Fájlkezelő" pontja alatt éred el a mappáidat és fájljaidat. Válassz vagy hozz létre egy mappát és kattints a "Fájl feltöltése" gombra. Itt egyesével, vagy akár több fájlt egyszerre is fel tudsz tölteni.

Mik azok a jogok?

Amikor létrehozol egy weblapot, akkor azon számtalan különböző típusú tartalmat oszthatsz meg a látogatóiddal. A "Jogok" pont alatt meghatározhatod a weblapod egészére vonatkozó felhasználási feltételeket, vagyis megadhatod hogy az általad publikált szöveg, kép, vagy bármely egyéb tartalmat milyen formában használhatják fel mások. Ezekről a jogosultságokról bővebben itt olvashatsz.

Weblap építés, tartalmak megosztása

Hogyan tudom ajánlani tartalmaimat a főoldalra?

Csak azokat a tartalmakat tudod ajánlani a főoldalra, ahol megjelenik a tartalom címe mellett bal oldalon egy kék "Ajánlom a főoldalra" gomb. Az ajánláshoz csak kattints rá, és máris kiküldted a főoldalra. Egy azon típusú tartalmat csak az ajánlást követő 60. perc után tudsz ismét kiküldeni.

Hogyan érhetem el, hogy a keresőkben ott legyen a weblapom?

A keresőket nem lehet igazán befolyásolni, és el kell hogy teljen egy kis idő, mire a nagyobb keresők tudomást szereznek új weblapodról és annak tartalmáról. Persze elő lehet segíteni, hogy minél jobb pozícióba kerülj. Íme néhány jótanács:

  • A kezdőoldalaon olyan, lehetőleg szöveges tartalmakat helyezz el, amelyek jellemzőek a weblapodra (a keresők legtöbbször a főoldaladat nézik)
  • Add meg helyesen a keresőszavakat "Weblap tualjdonságok/Adatok" pont alatt, figyelj arra, hogy ne írj be túl sok szót, inkább próbáld meg a weblapodra leginkább jellemző kifejezéseket megadni
  • Próbálj meg minél több linket elhelyezni más nagy látogatottságú oldalakon, amik a Te weblapodra mutatnak

Szeretnék egy blogot a weblapomra. Hol tudom elkészíteni?

Válaszd ki a "Weblap" menüsor "Oldaltérkép" pontot, és a kívánt menüdobozban hozz létre egy "Új tartalmi elemet", a típusa legyen "Blog". Válaszd ki a létrehozott blog tartalmadat, majd kattints a "Tartalom szerkesztése" pontra. Máris elkezdheted írni első blogodat, hozz létre egy új bejegyzést!

Szeretnék egy fórumot a weblapomra. Hol tudom elkészíteni?

Válaszd ki a "Weblap" menüsor "Oldaltérkép" pontot, és a kívánt menüdobozban hozz létre egy "Új tartalmi elemet", a típusa legyen "Fórum". Válaszd ki a létrehozott fórum tartalmadat, majd kattints a "Tartalom szerkesztése" pontra. Máris elkezdheted szerkeszteni első fórumodat, hozz létre egy új témát!

Szeretnék egy fotógalériát a weblapomra. Hol tudom elkészíteni?

Gyűjtsd össze a képeket a gépeden, amiket szeretnél feltölteni. Válaszd ki a "Weblap" menüsor "Fájlkezelő" pontot, hozz létre egy képmappát. Válaszd ki a bal oldali listából, majd kattints a "Fájl feltöltése" pontra. Ezután a "Több fájl feltöltésénél" kattints a "Fájlok kiválasztására", majd jelöld ki az összes képet a gépedről, amiket összegyűjtöttél. A feltöltés elkezdődik, és láthatod hogy folyamatosan töltődnek fel a képeid. Várd meg, amíg az össze képed feltöltődött. Válaszd ki a "Weblap" menüsor "Oldaltérkép" pontot, és a kívánt menüdobozban hozz létre egy "Új tartalmi elemet", a típusa legyen "Galéria". Válaszd ki a létrehozott galéria tartalmadat, majd kattints a "Tartalom szerkesztése" pontra. Alul egy listában megtalálod azokat a képmappákat, amiket a "Fájlkezelőben" már létrehoztál és feltöltöttél képekkel. Itt több képmappát is hozzáadhatsz a galéridához, azok a weblapodon külön albumként fognak megjelenni.

Nem szeretném ha hozzászólnának a tartalmaimhoz. Mit tegyek?

Minden tartalmadhoz típustól függetlenül beállíthatod, hogy kinek engedélyezed a hozzászólást. Ezt a szöveges tartalmaknál (html,blog,fórum) a "Tartalom szerkesztése" alatt teheted meg, képeid esetében pedig a galériád szerkesztésénél, minden képre külön megadhatod. Ha nem szeretnéd hogy megjelenjen a hozzászólási lehetőség, akkor egyszerűen válaszd ki a "Hozzászólások tiltása/elrejtése" pontot.

Hogyan tudok almenüt létrehozni?

Válaszd ki a "Weblap" menüsor "Oldaltérkép" pontot, majd válaszd ki a menüdobozt, amelyikben almenüt szeretnél létrehozni. Kattints az "Új almenü" pontra, add meg a címét és máris létrejött egy új almenüd, ahová átcsoportosíthatod, már meglévő tartalmi oldalaidat, vagy akár új tartalmi oldalakt hozhatsz benne létre.

Hol adhatom meg melyik tartalmam legyen a kezdőlapom?

A "Weblap" menüsor "Oldaltérkép" pont alatt válaszd ki azt a tartalmadat, amelyiket kezdőlapnak szeretnél beállítani, majd a jobb oldali beállításoknál a "Kezdőlap:" pont alatt válaszd ki az "Igen" opciót. Ne felejtsd el menteni!

Nem szeretném ha megjelenne egy tartalmam, de nem akarom törölni. Mit tegyek?

A "Weblap" menüsor "Oldaltérkép" pont alatt válaszd ki azt a tartalmadat, amelyiket nem szeretnéd ha megjelenne a weblapodon. A jobb oldali beállításoknál az "Aktív:" pont alatt válaszd ki a "Nem" opciót. Ne felejtsd el menteni! Ezáltal a tartalmad nem vész el, csak nem jelenik meg a weblapodon. Természetesen bármikor vissza tudod állítani, ha meg szeretnéd jelenítani.

Szeretném jelszóval védeni az egyik tartalmi oldalamat. Lehet?

Természetesen igen. A "Weblap" menüsor "Oldaltérkép" pont alatt válaszd ki azt a tartalmadat, amit szeretnél jelszóval védeni. Ezután a jobb oldali beállításoknál a "Jelszóvédett" opciót pipáld ki, majd add meg a jelszót. Ne felejtsd el menteni! Eztuán ha valaki a weblapodon kiválasztja ezt a tartalmat, akkor a megtekintéséhez be kell írnia az általad megadott jelszót!

Hogyan tudom beállítani az alkalmazásaimat?

Az alkalmazásokat a "Weblap" menüsor "Alkalmazások" pont alatt éred el. Az alkalmazások sorrendjének és elhelyezkedésének módosításához egyszerűen fogd meg és helyezd el őket ahová szeretnéd. Az egyes alkalmazások egyedi beállításainak módosításához kattints az alkalmazás ablak tetején található beállítások ikonra. Itt megadhatod az alkalmazás hátterét, színeit, illetve módosíthatod az alkalmazás típusától függően minden egyedi paraméterét. Fontos, hogy csak azok az alkalmazásaid fognak megjelenni a weblapodon, amelyek aktív sávban helyezkednek el. Ezt az aktuális sáv tetején láthatod. Az hogy melyik sáv aktív, az a kiválasztott sablontól felépítésétől függ.

Keresés
a mindenkilapjás weblapok között
 
Kövess minket
és mondd el mindenkinek
 
A mindenkilapja ajánlja
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
A Hankook gumigyár története 1941-re nyúlik vissza, amikor is dél koreában megalakul Chosun néven. Rövid időn belül a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártójává nőtte ki magát.
 
Prémium nyári gumik nem csak BMW-seknek
Prémium nyári gumik nem csak BMW-seknek
BMW autót vezetni igazi élvezet. Aki BMW-s, az tudja miért, aki nem, az pedig csak irigykedve nézi azokat a szerencséseket, akik vezethetik ezt a prémium autócsodát.
 
Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?
Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?
Akik jártasak a konyhában, biztosan belebotlottak már abba a gondba, hogy hiába vásárolnak minőségi konyhakéseket, nem tudják normális helyen tartani őket.
 
	Miből is áll egy vérbeli Gamer PC?
Miből is áll egy vérbeli Gamer PC?
Játszani szeretnél? Akkor bizony nem elég az integrált videókártya, a Celeron processzor és a kevés memória.
 
Melyik számlázó programot válasszam?
Melyik számlázó programot válasszam?
számlatömbökbe való körmölgetés helyett egyre több vállalkozó dönt úgy, hogy számlázó programot kezd el használni.
 
Xbox One X vagy PlayStation 4 Pro? Melyiket válasszam?
Xbox One X vagy PlayStation 4 Pro? Melyiket válasszam?
A címben felvetett kérdésre a PC gamerek persze rögtön rávágják, hogy egyiket se, inkább játsz PC-n.
 
A következő angol gyakorlófeladatokkal könnyebb tanulni a nyelvet
A következő angol gyakorlófeladatokkal könnyebb tanulni a nyelvet
Ha sorra vennénk a nyelvtanulás szempontjából leginkább hasznos nyelveket, akkor az angol minden valószínűség szerint vezetné a listát.
 
A dugattyús kompresszor otthonra is jó választás
A dugattyús kompresszor otthonra is jó választás
A dugattyús kompresszor használata ma sem elterjedt az otthoni barkácsfeladatok során, azonban egyre többen felfedezik az ilyen jellegű gépekben rejlő lehetőségeket.
 
Lepje meg karácsonyra a cégét egy Fiattal
Lepje meg karácsonyra a cégét egy Fiattal
Számtalan cég érdemelné meg, hogy meglepje végre magát egy új Fiat haszongépjárművel. Az év vége felé pedig sorra jelennek meg az akciók is.
 
Az adósságrendezés felér egy karácsonyi ajándékkal
Az adósságrendezés felér egy karácsonyi ajándékkal
Az adósságrendező hitelek ilyenkor a szeretet ünnepe előtt talán még nagyobb teret kapnak, hiszen mindenki szeretné békében és nyugalomban tölteni a karácsonyát.
 
Tippek az adventi őrület enyhítésére
Tippek az adventi őrület enyhítésére
Rendhagyó adventi kalendárral készültünk - végigkövetjük, hogyan őrizheted meg testi egészséged, lelki egyensúlyod az év talán legstresszesebb időszakában. Vedd idén könnyebben a karácsonnyal járó akadályokat!
 
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Akkor érezhetjük igazán jól magunkat, ha békében vagyunk saját magunkkal, és persze környezetünkkel is.
 
 
Fedezd fel a mindenkilapját
a mindenkilapja.hu szolgáltatásai
Weblap építése
Weblap építése
Építsd fel saját weblapod! Nem kell hozzá értened, a mindenkilapja.hu már mindent előkészített.
 
Blog vezetése
Blog vezetése
Vezess blogot, írj saját internetes naplót. Jegyezd fel életed legfontosabb eseményeit.
Fórum írása
Fórum írása
Kezdj el még ma fórumozni, vitázni kedvenc témáidban. Regisztrálj és elindíthatod saját fórumod!
Galéria megosztása
Galéria megosztása
Oszd meg kedvenc képeidet. Töltsd fel, nevezd el, és hagyd hogy kommentezzenek.
 
 
 
BidVertiser Segítség Kapcsolat Felhasználási feltételek Médiaajánlat