mindenkilapja.hu
Bejelentkezés

Nincs időnk arra, hogy haragban legyünk másokkal!

Nincs időnk arra, hogy haragban legyünk másokkal!


Akkor érezhetjük igazán jól magunkat, ha békében vagyunk saját magunkkal, és persze környezetünkkel is. Az állandó sértődöttség és harag bennünket is megmérgezhet, és ezt a hozzánk legközelebb állók is tapasztalhatják rajtunk. Mondhatni, hogy egy összeveszés nagyon gyorsan megtörténik. Azonban gondoljuk át, és érdemes ezen is elgondolkodni, hogy tulajdonképpen miért szoktunk veszekedni embertársainkkal? Legtöbbször azért, mert nem értünk egyet bizonyos dolgokban, de leginkább nem is ez a kiváltó oka a veszekedéseknek. Ilyenkor feltehetjük a kérdést, hogy akkor mi lehet az? Tulajdonképpen az lehet, hogy nem tudjuk elfogadni azt, ha a másik félnek más a véleménye egy adott dologról. Természetesen mindannyian azt szeretnénk, hogy barátaink, vagy ismerőseink mindenben egyetértsenek velünk, azonban ez nem mindig van így. Mindannyian mások vagyunk, máshogyan látjuk a világot, és máshogyan is szemléljük a világ történéseit. Igen összetett dolog ez, hogy az ember miként alakítja ki saját véleményét egy témáról. Inkább azon kellene változtatni, hogy próbáljuk megérteni a másik fél véleményét, és fogadjuk el. Azért fontos ez, mert az esetek többségében azért vannak a veszekedések, mert csak saját véleményünknek adunk hangot, és sokszor meg sem halljuk partnerünk szavát. Ha meg is halljuk, akkor nem figyelhetünk rá kellőképpen.

A bevezetőben már említésre került az, hogy összeveszni sokkal, könnyebb barátainkkal, mint kibékülni. A békülés útjában sokszor a büszkeség áll. Mindannyian arra várunk, hogy a másik fél kezdeményezzen. Alapjáraton büszkeségünknek köszönhetjük negatív tulajdonságainkat is. Érdemes hát félretenni, és nekünk megtenni az első lépéseket a békülés felé. Előfordulhat, hogy azt mondhatjuk, semmi esély arra, hogy a másikkal újra jóban legyünk, mert olyan dolgok történtek előzőleg, amelyek nem érdemelnek megbocsátást. Gondoljuk ezt át újra, és tudatosítsuk magunkban, szeretnénk-e az adott személyt viszontlátni életünkben. Mindezt úgy tegyük, hogy nem nézzük büszkeségünket. Sokkal könnyebb lehet kibékülni barátainkkal, ha meglepjük őket valamivel. Ilyenkor elgondolkodhatunk azon is, hogy mit érdemes vásárolni.

Mindenképpen olyan tárgyat vegyünk, amelyről az újrakezdés jut majd barátunk eszébe. Egy menő férfi karóra ideális meglepetés lehet, mert egy új időszámítás kezdetét is jelentheti. Azonban ahhoz, hogy kiválasszuk az ideális terméket, mindenekelőtt ismernünk kell a személy ízlésvilágát. Továbbá a megfelelő női karórák kiválasztása időt vehet igénybe, éppen ezért ajánlott az óra áruházat meglátogatni, mert akár otthonról is tudunk böngészni a kínálatból. Amennyiben a honlapról rendelünk, akkor jogosultak lehetünk egy 500 Ft-os kuponra. Számos karóra fellelhető az oldalon, azonban nemcsak karórákkal, hanem számos más egyéb kiegészítőkkel is találkozhatunk a weblapon, melyek között megtalálhatóak ékszerek is. A női karóra kínálatban bemutatkozik a Tansy, a Geneva Platinum, és az Excellanc karóra is. A Tansy női karóra zöld műbőr szíja és ezüstszínű kerek óraháza nehezen veheti fel a versenyt más karórákkal. A számlapon a narancssárga, ezüst, és fekete színek váltják egymást. Mindezeken túl az óra zöld színű szintetikus bőr szíja, és ezüstszínű csatja hozzájárul a divatos megjelenéshez. A Geneva Platinum női karóra fém szíjával, és aranyszínű, kerek óraházával bármikor viselhető. A karóra aranyszínű számlapot mondhat magáénak, és számok nem találhatóak rajta. Az óra egy quartz szerkezetnek köszönheti működését. További információk megtalálhatóak a honlapon.

Keresés
a mindenkilapjás weblapok között
 
Kövess minket
és mondd el mindenkinek
 
A mindenkilapja ajánlja
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
A Hankook gumigyár története 1941-re nyúlik vissza, amikor is dél koreában megalakul Chosun néven. Rövid időn belül a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártójává nőtte ki magát.
 
Prémium nyári gumik nem csak BMW-seknek
Prémium nyári gumik nem csak BMW-seknek
BMW autót vezetni igazi élvezet. Aki BMW-s, az tudja miért, aki nem, az pedig csak irigykedve nézi azokat a szerencséseket, akik vezethetik ezt a prémium autócsodát.
 
Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?
Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?
Akik jártasak a konyhában, biztosan belebotlottak már abba a gondba, hogy hiába vásárolnak minőségi konyhakéseket, nem tudják normális helyen tartani őket.
 
	Miből is áll egy vérbeli Gamer PC?
Miből is áll egy vérbeli Gamer PC?
Játszani szeretnél? Akkor bizony nem elég az integrált videókártya, a Celeron processzor és a kevés memória.
 
Melyik számlázó programot válasszam?
Melyik számlázó programot válasszam?
számlatömbökbe való körmölgetés helyett egyre több vállalkozó dönt úgy, hogy számlázó programot kezd el használni.
 
Xbox One X vagy PlayStation 4 Pro? Melyiket válasszam?
Xbox One X vagy PlayStation 4 Pro? Melyiket válasszam?
A címben felvetett kérdésre a PC gamerek persze rögtön rávágják, hogy egyiket se, inkább játsz PC-n.
 
A következő angol gyakorlófeladatokkal könnyebb tanulni a nyelvet
A következő angol gyakorlófeladatokkal könnyebb tanulni a nyelvet
Ha sorra vennénk a nyelvtanulás szempontjából leginkább hasznos nyelveket, akkor az angol minden valószínűség szerint vezetné a listát.
 
A dugattyús kompresszor otthonra is jó választás
A dugattyús kompresszor otthonra is jó választás
A dugattyús kompresszor használata ma sem elterjedt az otthoni barkácsfeladatok során, azonban egyre többen felfedezik az ilyen jellegű gépekben rejlő lehetőségeket.
 
Lepje meg karácsonyra a cégét egy Fiattal
Lepje meg karácsonyra a cégét egy Fiattal
Számtalan cég érdemelné meg, hogy meglepje végre magát egy új Fiat haszongépjárművel. Az év vége felé pedig sorra jelennek meg az akciók is.
 
Az adósságrendezés felér egy karácsonyi ajándékkal
Az adósságrendezés felér egy karácsonyi ajándékkal
Az adósságrendező hitelek ilyenkor a szeretet ünnepe előtt talán még nagyobb teret kapnak, hiszen mindenki szeretné békében és nyugalomban tölteni a karácsonyát.
 
Tippek az adventi őrület enyhítésére
Tippek az adventi őrület enyhítésére
Rendhagyó adventi kalendárral készültünk - végigkövetjük, hogyan őrizheted meg testi egészséged, lelki egyensúlyod az év talán legstresszesebb időszakában. Vedd idén könnyebben a karácsonnyal járó akadályokat!
 
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Akkor érezhetjük igazán jól magunkat, ha békében vagyunk saját magunkkal, és persze környezetünkkel is.
 
 
Fedezd fel a mindenkilapját
a mindenkilapja.hu szolgáltatásai
Weblap építése
Weblap építése
Építsd fel saját weblapod! Nem kell hozzá értened, a mindenkilapja.hu már mindent előkészített.
 
Blog vezetése
Blog vezetése
Vezess blogot, írj saját internetes naplót. Jegyezd fel életed legfontosabb eseményeit.
Fórum írása
Fórum írása
Kezdj el még ma fórumozni, vitázni kedvenc témáidban. Regisztrálj és elindíthatod saját fórumod!
Galéria megosztása
Galéria megosztása
Oszd meg kedvenc képeidet. Töltsd fel, nevezd el, és hagyd hogy kommentezzenek.
 
 
 
BidVertiser Segítség Kapcsolat Felhasználási feltételek Médiaajánlat