mindenkilapja.hu
Bejelentkezés

Megéri igénybe venni a reptéri parkolást

A reptéri parkolás feltételei és szolgáltatásai rengeteget változtak az elmúlt években. Ezt magunk is tapasztalhatjuk, ha bizalmat szavazunk a Budapest Airport ilyen jellegű szolgáltatásának. Tagadhatatlan, hogy most sem a legolcsóbb megoldásról beszélünk, azonban sokkal kényelmesebb saját gépkocsival érkezni és távozni, mint a zsúfolt tömegközlekedést vagy a drága taxit választani. Érdemes számolni ezzel a lehetőséggel, akár rövidebb, akár hosszabb időt szeretnénk külföldön tartózkodni.

 

Megéri igénybe venni a reptéri parkolást

 

A parkoló zónák jellege között mindenképpen érdemes különbséget tennünk – hívja fel a figyelmünket a bud.hu munkatársa, aki szerint a reptéri parkolás népszerűsége egyre nagyobb. Néhány évvel ezelőtt még úri kiváltságnak számított saját gépkocsival érkezni a reptérre, noha akkoriban a repülőutak költségei is magasabbak voltak. 

 

Ma egy ügyes választással roppant kényelmes és kedvező döntést hozhatunk; ha a számunkra megfelelő parkoló zónát választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy legközelebb is élünk a lehetőséggel. A Budapest Airport munkatársa szerint a legfontosabb szem előtt tartani azt, hogy a terminál épületéhez közeli parkolók díjszabása sokkal magasabb, míg a távolabbi Holiday parkolók sokkal olcsóbban vehetők igénybe. Ez azt jelenti, hogy a közeli parkolókat rövid várakozás esetén, míg a távolabbi zónákat hosszú ideig tartó parkolás esetén érdemes igénybe venni. Mára akár a több hétig tartó parkolás is megfizethetővé vált, nem kell irreális díjszabástól tartanunk.

 

Ha hosszabb időt szeretnénk külföldön tartózkodni, akkor egyértelműen a távolabbi zónák nyújtanak megfelelő választási lehetőséget. Fontos tudni azonban, hogy a különböző Holiday zónák, illetve a Business zóna is különbözik a szolgáltatási kör tekintetében. A Holiday névre keresztelt zónák esetében átlagos biztonsági intézkedések vannak érvényben. Ha ennél magasabb fokozatú biztonsági intézkedésekre vágyunk, az esetben a Business névre keresztelt parkolót érdemes előnyben részesítenünk. 

 

Itt a klasszikus megfigyelőrendszer és rendszámfigyelő mellett kiemelt ügyfélszolgálat is működik, így még nagyobb biztonságban tudhatjuk a gépkocsinkat. A távolabbi zónák esetében transzfer biztosítja a gyors és kényelmes eljutást a terminál bejáratáig. Ha mégsem szeretnénk élni ezzel a lehetőséggel, természetesen sétálhatunk is. Mivel a zónákat gyalogjárda köti össze a terminál épületével, így teljesen biztonságos módon juthatunk el a célunkig. Érdemes fejben tartani azonban, hogy egyes népszerű zónák teljesen megtelhetnek, ezért mindenképpen ajánlott élni az online foglalás lehetőségével. 

 

A korábbi években problémát okozhatott, ha egyterűvel vagy más nagyobb méretű gépkocsival érkeztünk volna a reptérre. Ma már a szolgáltatások kibővítése és javítása érdekében egyre több úgynevezett XXL parkolót alakítanak ki, amit kifejezetten ezeknek a nagyméretű személygépkocsiknak tartanak fenn. Fontos megemlíteni azt is, hogy ezek az XXL parkolók alapáron vehetők igénybe, így igazán megéri a csoportos kiutazást választani. 

 

Sőt, egyre több ilyen parkoló áll rendelkezésre, ami jól mutatja, mekkora igény mutatkozik az ilyen jellegű megoldásokra. Érdemes élnünk a lehetőséggel és a hosszabb utazásaink tervezése során számba venni a reptéri parkolás lehetőségét. Ha megfelelő alternatívát keresünk a drága taxi és a kényelmetlen tömegközlekedés helyett, akkor a reptéri parkolás lehet a jó megoldás.

 

Keresés
a mindenkilapjás weblapok között
 
Kövess minket
és mondd el mindenkinek
 
A mindenkilapja ajánlja
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
A Hankook gumigyár története 1941-re nyúlik vissza, amikor is dél koreában megalakul Chosun néven. Rövid időn belül a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártójává nőtte ki magát.
 
Prémium nyári gumik nem csak BMW-seknek
Prémium nyári gumik nem csak BMW-seknek
BMW autót vezetni igazi élvezet. Aki BMW-s, az tudja miért, aki nem, az pedig csak irigykedve nézi azokat a szerencséseket, akik vezethetik ezt a prémium autócsodát.
 
Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?
Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?
Akik jártasak a konyhában, biztosan belebotlottak már abba a gondba, hogy hiába vásárolnak minőségi konyhakéseket, nem tudják normális helyen tartani őket.
 
	Miből is áll egy vérbeli Gamer PC?
Miből is áll egy vérbeli Gamer PC?
Játszani szeretnél? Akkor bizony nem elég az integrált videókártya, a Celeron processzor és a kevés memória.
 
Melyik számlázó programot válasszam?
Melyik számlázó programot válasszam?
számlatömbökbe való körmölgetés helyett egyre több vállalkozó dönt úgy, hogy számlázó programot kezd el használni.
 
Xbox One X vagy PlayStation 4 Pro? Melyiket válasszam?
Xbox One X vagy PlayStation 4 Pro? Melyiket válasszam?
A címben felvetett kérdésre a PC gamerek persze rögtön rávágják, hogy egyiket se, inkább játsz PC-n.
 
A következő angol gyakorlófeladatokkal könnyebb tanulni a nyelvet
A következő angol gyakorlófeladatokkal könnyebb tanulni a nyelvet
Ha sorra vennénk a nyelvtanulás szempontjából leginkább hasznos nyelveket, akkor az angol minden valószínűség szerint vezetné a listát.
 
A dugattyús kompresszor otthonra is jó választás
A dugattyús kompresszor otthonra is jó választás
A dugattyús kompresszor használata ma sem elterjedt az otthoni barkácsfeladatok során, azonban egyre többen felfedezik az ilyen jellegű gépekben rejlő lehetőségeket.
 
Lepje meg karácsonyra a cégét egy Fiattal
Lepje meg karácsonyra a cégét egy Fiattal
Számtalan cég érdemelné meg, hogy meglepje végre magát egy új Fiat haszongépjárművel. Az év vége felé pedig sorra jelennek meg az akciók is.
 
Az adósságrendezés felér egy karácsonyi ajándékkal
Az adósságrendezés felér egy karácsonyi ajándékkal
Az adósságrendező hitelek ilyenkor a szeretet ünnepe előtt talán még nagyobb teret kapnak, hiszen mindenki szeretné békében és nyugalomban tölteni a karácsonyát.
 
Tippek az adventi őrület enyhítésére
Tippek az adventi őrület enyhítésére
Rendhagyó adventi kalendárral készültünk - végigkövetjük, hogyan őrizheted meg testi egészséged, lelki egyensúlyod az év talán legstresszesebb időszakában. Vedd idén könnyebben a karácsonnyal járó akadályokat!
 
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Akkor érezhetjük igazán jól magunkat, ha békében vagyunk saját magunkkal, és persze környezetünkkel is.
 
 
Fedezd fel a mindenkilapját
a mindenkilapja.hu szolgáltatásai
Weblap építése
Weblap építése
Építsd fel saját weblapod! Nem kell hozzá értened, a mindenkilapja.hu már mindent előkészített.
 
Blog vezetése
Blog vezetése
Vezess blogot, írj saját internetes naplót. Jegyezd fel életed legfontosabb eseményeit.
Fórum írása
Fórum írása
Kezdj el még ma fórumozni, vitázni kedvenc témáidban. Regisztrálj és elindíthatod saját fórumod!
Galéria megosztása
Galéria megosztása
Oszd meg kedvenc képeidet. Töltsd fel, nevezd el, és hagyd hogy kommentezzenek.
 
 
 
BidVertiser Segítség Kapcsolat Felhasználási feltételek Médiaajánlat