mindenkilapja.hu
Bejelentkezés
Felhasználási feltételek

A szolgáltatás bemutatása

A Mindenkilapja tartalommegosztó szolgáltatást a Mediadent Kft. ("Szolgáltató") nyújtja az alábbiakban leírt feltételekkel. Amennyiben a szolgáltatást igénybe veszed, a feltételeket elfogadod.

A szolgáltatást csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a profil neveddel végrehajtott műveletekért (kommentezés,bejegyzések írása stb.), valamint a profilod használatához szükséges jelszavad biztonságban tartásáért. Az ezt kimondottan lehetővé tevő adminisztrációs felület használatán kívül más módon nem módosíthatod a Mindenkilapja rendszer megjelenését, működését. Az erre vonatkozó kísérletek profilod és a hozzá tartozó tartalmaid letiltását illetve törlését és egyéb jogi következményeket vonhatnak maguk után.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.

A tartalom definíciója

Tartalom alatt értjük a felhasználók által a szolgáltatás igénybevételének segítségével megosztott összes adatot, beleértve a feltöltött képeket, fájlokat, szerkesztett blogokat, fórumokat, szöveges és képes tartalmakat, kommenteket, kitöltött adatlapokat. A Mindenkilapján megjelenő tartalmakat a felhasználók töltik fel és azokért kizárólag ők vállalják a felelősséget, a Szolgáltató sem részben, sem pedig egészben nem vonható felelősségre. A Mindenkilapján csak olyan tartalmakat tölthetsz fel és oszthatsz meg, amik nem sértik harmadik személy személyhez fűződő, valamint szerzői jogait. A feltöltött tartalmakkal kapcsolatban feljogosítod a Szolgáltatót, hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait, stb.) különböző, akár más, a Mindenkilapjától független internetes oldalakon megjelenítse, közzétegye.

Ha nem értesz egyet valamelyik konkrét tartalmad egyik felhasználásával, kérheted, hogy a Szolgáltató távolítsa azt el az adott felületről. A Szolgáltató ezt lehetőségei szerint megteszi, amennyiben ez technikailag lehetséges. Az összes feltöltött tartalmadra nem kérhetsz ilyen kizárást. A megosztott tartalmaidat alapesetben a "Creative Commons Nevezd meg!-Ne add el!-Így add tovább! 2.5 Magyarország licenc" alapján jelenítjük meg, ha azonban ettől eltérő felhasználási feltételeket adsz meg, akkor természetesen azok lesznek érvényesek.

A fent említett tartalmi jellegű felhasználásra vonatkozó feljogosításon túl bármilyen, a szerzői jogról szóló törvény értelmében szerzői jogi védelemben részesülő mű feltöltésével határozatlan időtartamú felhasználási engedélyt adsz a Szolgáltatónak a tartalmak szolgáltatásban történő kezeléséhez szükséges műveletekre, azaz a művek tárolására, másolására, módosítására, terjesztésére, közvetítésére, megjelentetésére, többszörözésére, szerkesztésére, fordítására, formázására. Ezt az engedélyt Szolgáltató továbbadhatja a vele közvetlen vagy közvetett tulajdoni kapcsolatban lévő társvállalatai és szükségszerűen bevonandó alvállalkozói számára.

A Felhasználó által a Szolgáltató részére a jelen Feltételek elfogadásával átengedett felhasználási engedélyeket a szolgáltatás igénybevételének megszűnése nem érinti, továbbá az átengedett felhasználási jogok kiterjednek az időközben törölt, de a szolgáltató által esetlegesen archivált tartalmakra is. Jelen feltételek elfogadásával tehát tudomásul veszed, hogy a fájlaid törlésekor biztonsági másolatokon, vagy egyéb helyeken - maradhatnak tartalmaid, adataid.

Nem tudjuk garantálni, hogy az összes másolatot megsemmisítjük, hiszen ehhez pl. a biztonsági másolatokról visszamenőleg szelektíven kellene törölnünk a tartalmaidat. Tartalmaid ideiglenesen fennmaradhatnak még például olyan, a szolgáltatás felületéről elérhető archívumokban vagy gyűjteményekben is, amik a tartalomelemek másolataival dolgoznak.

Nem tölthetsz fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat. Nem helyezhetsz el az oldalaidon az olvasó-, vagy a mi rendszerünk működését befolyásoló kódot (pl. átirányítás).

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján a Szolgáltató nem köteles a feltöltött tartalmak moderálására, tartalmuk ellenőrzésére, szerkesztésére.

A szolgáltató csak és kizárólag tárhelyet, felületet és CMS rendszert biztosít a tartalmak elhelyezésére, azaz a szolgáltató csak "az igénybe vevő által biztosított információt tárolja (tárhelyszolgáltatás)" - idézet a 2001. évi CVIII. törvény 2.§ lc) pontjából.

A szolgáltatás bizonyos funkciói lehetőséget adnak arra, hogy a feltöltött képek a szolgáltatáson kívüli weboldalakba illesztve jelenjenek meg. Ez a lehetőség akkor is fennáll, ha a felhasználó nem a Mindenkilapja által biztosított kódot használja a tartalom megjelenítésére, viszont ilyen esetben köteles az általa módosított kódban egy a tartalom eredeti helyére mutató linket elhelyezni. Ennek hiányában Szolgáltató fenntartja a jogot a tartalom azonnali eltávolítására. A szolgáltatás igénybevételével hozzájárulsz ahhoz, hogy amennyiben az általad elhelyezett tartalom bármely vonatkozásában jogsértő vagy sérti a Szolgáltató érdekeit, akkor Szolgáltató azt jogosult törölni, akár saját elhatározásából, akár a tartalommal kapcsolatban érdekeltek kérésére. A szolgáltatás igénybevételével elfogadod, hogy minden ezzel összefüggő igényről és jogról lemondtál. A fentiek miatt Szolgáltató fenntartja a jogot a feltöltött tartalmak módosítására, keresések találati listájából kivételére, URLjeinek megváltoztatására, indokolt esetben teljes törlésére, tulajdonosa szolgáltatásból történő kizárására.

A felhasználók oldalain megjelenő reklámok, hirdetések

Feltöltött tartalmaidban, vagy ahhoz kapcsolódóan nem helyezhetsz el reklám jellegű tartalmat, kifejezetten akkor ha harmadik féltől ezért ellenszolgáltatást kapsz. Ettől csak a Szolgáltató engedélyével térhetsz el. Amennyiben a Szolgáltató ilyen jellegű tevékenységet észlel, a profilodat és a hozzá tartoztó összes tartalmadat jogában áll azonnal törölni.

A Szolgáltató elhelyezhet az oldalaidon szöveges, képes, flash vagy videó reklámot, ajánlót vagy más fix elemet, ami a szolgáltatáshoz (vagy Szolgáltató és partnerei valamely más szolgáltatásához) kapcsolódik.

A Szolgáltató mindent megtesz azért, hogy a tartalmaid mellett esetlegesen beszúrt extra tartalmak és reklámok beleilleszkedjenek az oldalba, ne bontsák meg annak formai megjelenését és ne legyenek zavaróak a látogatók számára.

Személyes adatok

A Mindenkilapja kommentező és értékelő funkcióinak használatához egy Profil regisztrációra, valamint legalább egy választott nick név megadására van szükség. A Profilodhoz kapcsolódó adataidat, tehát e-mail címedet sem jelenítjük meg, és harmadik félnek nem adjuk át előzetes hozzájárulásod nélkül.

A feltételek elfogadásával azonban hozzájárulsz ahhoz, hogy e-mail címedet hírlevelek, reklámlevelek és egyéb értesítő levelek kiküldése céljából felhasználjuk.

A Mindenkilapja használata közben a hatályos jogszabályok által megengedett módon naplózzuk webes tevékenységeid. A naplókat csak statisztikai célokra használjuk fel, és csak mi férünk hozzájuk.

Egyéb feltételek

A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról e-mailben értesítünk a megadott profil e-mail címedre.
Keresés
a mindenkilapjás weblapok között
 
Kövess minket
és mondd el mindenkinek
 
A mindenkilapja ajánlja
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
A Hankook gumigyár története 1941-re nyúlik vissza, amikor is dél koreában megalakul Chosun néven. Rövid időn belül a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártójává nőtte ki magát.
 
Prémium nyári gumik nem csak BMW-seknek
Prémium nyári gumik nem csak BMW-seknek
BMW autót vezetni igazi élvezet. Aki BMW-s, az tudja miért, aki nem, az pedig csak irigykedve nézi azokat a szerencséseket, akik vezethetik ezt a prémium autócsodát.
 
Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?
Szeretne ilyen konyhakés tartót magának?
Akik jártasak a konyhában, biztosan belebotlottak már abba a gondba, hogy hiába vásárolnak minőségi konyhakéseket, nem tudják normális helyen tartani őket.
 
	Miből is áll egy vérbeli Gamer PC?
Miből is áll egy vérbeli Gamer PC?
Játszani szeretnél? Akkor bizony nem elég az integrált videókártya, a Celeron processzor és a kevés memória.
 
Melyik számlázó programot válasszam?
Melyik számlázó programot válasszam?
számlatömbökbe való körmölgetés helyett egyre több vállalkozó dönt úgy, hogy számlázó programot kezd el használni.
 
Xbox One X vagy PlayStation 4 Pro? Melyiket válasszam?
Xbox One X vagy PlayStation 4 Pro? Melyiket válasszam?
A címben felvetett kérdésre a PC gamerek persze rögtön rávágják, hogy egyiket se, inkább játsz PC-n.
 
A következő angol gyakorlófeladatokkal könnyebb tanulni a nyelvet
A következő angol gyakorlófeladatokkal könnyebb tanulni a nyelvet
Ha sorra vennénk a nyelvtanulás szempontjából leginkább hasznos nyelveket, akkor az angol minden valószínűség szerint vezetné a listát.
 
A dugattyús kompresszor otthonra is jó választás
A dugattyús kompresszor otthonra is jó választás
A dugattyús kompresszor használata ma sem elterjedt az otthoni barkácsfeladatok során, azonban egyre többen felfedezik az ilyen jellegű gépekben rejlő lehetőségeket.
 
Lepje meg karácsonyra a cégét egy Fiattal
Lepje meg karácsonyra a cégét egy Fiattal
Számtalan cég érdemelné meg, hogy meglepje végre magát egy új Fiat haszongépjárművel. Az év vége felé pedig sorra jelennek meg az akciók is.
 
Az adósságrendezés felér egy karácsonyi ajándékkal
Az adósságrendezés felér egy karácsonyi ajándékkal
Az adósságrendező hitelek ilyenkor a szeretet ünnepe előtt talán még nagyobb teret kapnak, hiszen mindenki szeretné békében és nyugalomban tölteni a karácsonyát.
 
Tippek az adventi őrület enyhítésére
Tippek az adventi őrület enyhítésére
Rendhagyó adventi kalendárral készültünk - végigkövetjük, hogyan őrizheted meg testi egészséged, lelki egyensúlyod az év talán legstresszesebb időszakában. Vedd idén könnyebben a karácsonnyal járó akadályokat!
 
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Mit érdemes tudni a Hankook Ventus Prime 3-ról
Akkor érezhetjük igazán jól magunkat, ha békében vagyunk saját magunkkal, és persze környezetünkkel is.
 
 
Fedezd fel a mindenkilapját
a mindenkilapja.hu szolgáltatásai
Weblap építése
Weblap építése
Építsd fel saját weblapod! Nem kell hozzá értened, a mindenkilapja.hu már mindent előkészített.
 
Blog vezetése
Blog vezetése
Vezess blogot, írj saját internetes naplót. Jegyezd fel életed legfontosabb eseményeit.
Fórum írása
Fórum írása
Kezdj el még ma fórumozni, vitázni kedvenc témáidban. Regisztrálj és elindíthatod saját fórumod!
Galéria megosztása
Galéria megosztása
Oszd meg kedvenc képeidet. Töltsd fel, nevezd el, és hagyd hogy kommentezzenek.
 
 
 
BidVertiser Segítség Kapcsolat Felhasználási feltételek Médiaajánlat