Lepje meg karácsonyra a cégét egy Fiattal

Számtalan cég érdemelné meg, hogy meglepje végre magát egy új Fiat haszongépjárművel. Az év vége felé pedig sorra jelennek meg az akciók is. A cégeknek, az év végére megmaradt pénzüket érdemes most fejlesztésekre költeni, erre pedig a legideálisabb megoldás, egy új haszongépjármű vásárlása, amely számtalan lehetőséget rejt magában!

 

A Fiat haszongépjárművek széles skáláját kínálja a karácsonyi szezonra: Elérhető a kis méretű Fiat Panda VAN, a nagyobb Fiat Fiorino és Dobló valamint a Fiat Talento és Fiat Ducato több változata is. Kedvezményes áron vagy fix 2,5%-os kamat mellett elérhető még a Fiat Fullback is a fiat-professional.hu kínálatában.

 

Fiat Panda VAN, ha egy kompakt és megbízható haszongépjárműre van szükség

A Fiat Panda VAN egy tökéletes választás ha egy hatékony és gazdaságos céges gépjárműre van szükség. Az autó összes alkatrészét úgy tervezték, hogy az tökéletes összhangban legyen a munka világával és minden elvárásnak megfeleljen.

 

A Panda VAN egy gyengéd, mégis karakteres külsővel és biztonságos belsővel rendelkező kisautó, amely egyszerre szerethető mégis hatékony a munkavégzés során. A két üléses autó 1 négyzetméteres raktérrel rendelkezik, amely optimalizálva van a ki- és bepakolásokra és rakományrögzítő kampókkal van felszerelve. Ráadásul még a Cargo Box tárolórekeszben külön helyet is biztosít a szerszámoknak.

 

Az új Fiat Talento méretes helyet biztosít a rakománynak

Az új Fiat Talento elérhető furgon változatban és padlólemezes változatban is. Ez utóbbi előnye a nagy helykínálat mellett a tér sokoldalú felhasználási lehetősége, hogy extrémebb igényeket is könnyedén ki tudjon szolgálni. A Fiat Talento tökéletes munkaeszköz lehet sok vállalkozás számára.

 

A Fiat Talento furgon is kiváló teljesítményképességű és teherbírású. Az egyik legjobb kompakt munkaeszköz amely kiemelkedő teljesítménnyel, nagy rakodó térrel és fejlett technológiával hódítja meg a cégek vezetőit és alkalmazottait. A Talento navigációs rendszerrel, rádióval és telefon kihangosítóval is fel van szerelve. A kabin praktikus és sok funkcióval el van látva.

 

Kiválóan alkalmas egy mobil iroda számára. A haszongépjárműben akár 4,15 méteres rakomány is szállítható. A rakodótér 5,2 négyzetmétertől akár 8,6 négyzetméterig is terjedhet a különböző változatok esetében. Az új Fiat Talento akár 1249 kg súlyt is képes szállítani.

 

Ha igazán merészek vagyunk, válasszuk a Fiat Fullback-et!

A robusztus autó kialakítás mindenkit levesz a lábáról. A gépjármű egy valódi, újragondolt fejlesztés eredményeként született meg, a városi és az off-road munkagépek ötvözeteként. A fantasztikus fordulókör sugarú Fiat Fullback képes akár 1.000 kg súlyú rakományt is elcipelni a több mint 3.100 kg-os tömegével, szinte bármilyen útviszony mellett.

 

Így akár forgalmas városokban, akár akadályokal teli munkaállomásokon, akár sáros terepen, mindig megállja a helyét mint az egyik legjobb Fiat haszongépjármű. Talán éppen egy ilyenre van szüksége az Ön cégének is!