Hol találhatunk minőségi, használt haszongépjárművet Belgiumból, Hollandiából és Franciaországból?

Ha mukáról van szó, elengedhetetlen egy megbízható haszongépjármű, ami hű társunk lehet a kint vagy a raktárban benn végzendő munkánk során. Legyen szó akár szállítmányozásról, akár földművelődési vagy rakodási munkákról, a haszongépjárművek kiváló eszközei lesznek a fizikai munkavégzésnek. Köztudott, hogy a külföldről szerzett munkagépek minőségi szempontokból rendkívül kiválóak és megbízhatóak, ráadásul az áruk is kiváló. Sokan azonban nem tudják, hogyan szerezhetnének használt de még jó minőségű haszongépjárműveket például Belgiumból, Hollandiából vagy Franciaországból.

 

Hol találhatunk minőségi, használt haszongépjárművet Belgiumból, Hollandiából és Franciaországból?

 

 

Sokan keresik Magyarországon a kisteherautókat, traktorokat, kombájnokat, targoncákat vagy más speciálisabb haszonjárműveket, mint a bálázó, markoló, úthenger vagy éppen a permetezőgép. Ezen speciális munkagépek ma már megvásárolhatóak online, otthon a karos székből ülve, kényelmesen az internet előtt is. Ma már léteznek, olyan nemzetközi szintű online gépjármű aukciós, licitáló portálok, ahol a személygépjárműveken kívül akár kamionokat, buszokat vagy éppen traktorokat is tudunk vásárolni. A COTW.com nemzetközi licitáló portál például már Európa szerte igen nagy népszerűségnek örvend és Magyarországról is elérhető, magyar nyelven.

 

 

Csatlakozási lehetőség és kedvezményes vásárlás kizárólag cégeknek

A COTW nemzetközi járműves aukciós portálon megtalálhatóak a legjobb minőségű haszongépjárművek Franciaországból, Hollandiából és Belgiumból is. Találhatunk itt akár tehergépjárműveket, traktorokat és más mezőgazdasági járműveket is. A csatlakozáshoz mindössze egy cégre van szükségünk. Ennek adatait és személyes adatainkat kell megadnunk csatlakozáskor és már is licitálhatunk a több ezer aukciós gépjárműre. A regisztráció véglegesítéséhez meg kell adnunk a cégünk adatait, személyes adatainkat egy felhasználónevet és egy jelszót is. A fiókunk aktiválásához azonban szükség van céges papírjainkra is, amivel igazoljuk annak meglétét, illetve adószámára is.

A csatlakozott tagok választhatnak, hogy szeretnének-e a vásárlásaik után papír alapú számlát kapni. Ez jelenleg 15 euró plusz díjat jelent, ami nem olyan jelentős egy haszongépjármű árához képest, viszont ezt a díjat megspórolhatjuk ha elektronikus számlát igénylünk. A COTW nem kötelez bennünket reklám e-mailek és telefonhívások fogadására az ingyenes regisztráció mellé, de opcionálisan kérhetünk ilyen szolgáltatást is.

Keressünk, licitáljunk, vásároljunk!

 

Hol találhatunk minőségi, használt haszongépjárművet Belgiumból, Hollandiából és Franciaországból?

 

 

A COTW összetett keresője rendkívül sok lehetőséget kínál számunkra, hogy megtaláljuk az ideális személygépjárművet vagy haszongépjárművet. A részletes keresőben olyan alapvető dolgokra szűrhetünk mint az autómárka és autó modell, az árkategória, a gépjármű kora, kivitele vagy a futott kilométere. A fontosabb szűrési feltételek mellett az állapotát, a sebességváltó fajtáját, az üzemanyag típusát, a gépjármű származását vagy az eladó nevét is meghatározhatjuk. Az aukció típusa vagy a vásárolt áru adózási szabályzata is opcionálisan választható.

 

 

Bár az összetett kereső is eljuttat a találati listára, ahol kedvünk szerint böngészhetünk, tovább szűrhetünk és akár licitálhatunk is a szűrések oldalon egyszerűsített keresési linkekkel is találkozhatunk. A gyors keresőben márkára, típusra, árra, származásra, állapotra és aukció típusra tudunk egy gombnyomással szűrni. A fejlődő magyar nyelvű, de nemzetközi portál egyre népszerűbb lesz egész Európában és egyre többen használják már Magyarországon is, hogy személygépjárművet vagy haszongépjárművet vásárolhassanak rendkívül kedvező áron.